Skip To Content Skip to Translation Menu

The next school board meeting will be held on Friday, March 10. The morning study session will begin at 8:30 a.m. and the afternoon study session will begin at 12:45 p.m. 

Both meetings will be broadcast live on YouTube (see links below).  The meetings are open to the public.  

Morning Study Session 8:30 a.m. YouTube 

Afternoon Study Session 12:45 p.m. YouTube

Agenda

A. 8:30 a.m. Study Session

  1. Welcome: President Rebecca Nielsen
  2. Roll Call
  3. Motion to Convene
  4. Innovative Learning Report: Suzy Cox, Director of Innovative Learning/ Overall Chromebook Usage (8:30am, 45 min)
  5. Instructional Coaches Report: Karen Brock, Director of Professional Development (9:15am, 20 min)
  6. AVID Report: Todd McKee, Assistant Superintendent Secondary Education (9:35am, 20 min)
  7. 15 min Break (9:55-10:10am)
  8. Attendance Policy Update: Doug Finch, Asst. Supt. Student Services (10:10am, 20 min)
  9. PHS Online Attendance Tracking: Chad Duncan, Director of Technology (10:30am, 30 min)
  10. Group Email and Public Response: President Rebecca Nielsen (11:00am, 15 min)
  11. Full Day Kindergarten Update: Superintendent Keith Rittel (11:15, 15 min)
  12. Student Board Member policy 1110 & procedure discussion (11:30am, 30 minutes)
  13. Motion to Adjourn

B. 12:00pm Lunch

  1. Lunch 12:00-12:45pm

C. 12:45pm Study Session

  1. Welcome: President Rebecca Nielsen
  2. Roll Call
  3. Motion to Convene
  4. 2023-2024 Preliminary Budget Outline: Derek Anderson, Business Administrator (12:50pm, 45 min)
  5. Proposed 2023-2024 Capital Budget: Derek Anderson (1:35pm, 20 min)
  6. 15 Min Break (2:00-2:15pm)
  7. Board Priorities List: President Rebecca Nielsen (2:15pm)
  8. Motion to Adjourn
Alexander Glaves
  • Social Media/Marketing Specialist
  • Alexander Glaves
0 Shares
en_USEnglish